Kunstnerkabareten

Kunstnerkabareten på Riddersalen er et fælleskab for voksne, hvor vi sammen undres og bliver klogere på det moderne menneskeliv og det nu, vi deler.

Vi inviterer kunstnere og kulturpersonligheder ind i Riddersalens særlige stemning til at skabe musikalske kabaretforestillinger, foredrag, samtaler, forfattermøder, pitch-maratons, jazzkoncerter samt natklubber med dj og dans.

Skuespiller Mette K. Madsen er kreativ producent på Kunstnerkabareten og vært ved flere arrangementer. Riddersalens teaterdirektør, Henrik Køhler, er vært for sine samtalesaloner kaldet Direktørtid.

Den musikalske kabaret Hopla. Bravo. Skifter vil med live-musik, skønhed, kant og humor undersøge det moderne menneskes kampplads og forsøge at besvare spørgsmål som: Hvad kæmper vi med? Hvad kæmper vi for?
Hopla… fortsætter, hvor sidste års Reumert-nominerede forestilling Jolly Weltschmerz slap – med samme kunstnerhold og i samme genre.

Selve navnet Kunstnerkabareten sender en hilsen til Riddersalens grundlægger, Lorry Feilberg, der i 1914 åbnede ”Drachmann Kroens Riddersal – Fornem Kunstnerkabaret”. Også dengang bød Kunstnerkabareten på forskelligt indhold inden for forskellige genrer og tiltrak mange af tidens kunstnere og kendisser.

Kunstnerkabaret

Kunstnerkabareten giver dig mulighed for at blive:

  • løftet i mødet med kunsten
  • udfordret i mødet med samtiden
  • underholdt i mødet med dig selv og
  • omfavnet i mødet med fællesskabet