Beatles om søndagen

Spilleperiode: 22. september 2024
Byg en Sprællemand i pap

På denne søndag kan du genbesøge The Beatles’ fantastiske musikalske mangfoldighed, når bandet Something gæster Riddersalen.
I december, 1964, for 60 år siden udkom albummet Beatles for sale. Something dykker ned i pladen og synger og spiller en stribe af sangene. 1964 var også året, hvor Beatles manifesterede sig som megastjerner på film og på scener rundt omkring i verden. Something giver eksempler fra masser af øvrige sange fra The Beatles’ store karriere. I korte og underholdende indslag fortæller bandets medlemmer om, hvad der gør The Beatles’ musik til noget særligt. Desuden om gruppens vokaler og musikalske udvikling.

Spilleglæde og overskud kommer ud over scenekanten og ind i hjerterne på publikum, når Something introducerer og fremfører The Beatles’ udødelige sange. Første afdeling er semiakustisk med fokus på vokalerne og kompositionerne. Anden afdeling er elektrisk med fuld skrue!

Bandet består af:
Peter Haandsbæk, leadvokal og bas
Mikael Bertelsen, vokal og guitarer
Allan Bode, trommer og percussion
Per Wium, vokal, percussion og keys

Få en lille forsmag på koncerten med et af The Beatles helt store hits her.

Omtale

“De kan bare det der. Et utroligt flot vokalarbejde ledsaget af tre gode musikere. Det var som The Beatles var blandt os.”
Karsten Højen, koncertarrangør og direktør for Jammerbugt Kulturcenter, Åbybro.

“Vokalarrangementerne og guitarriffene var så autentiske, at der var tale om en mental rejse i tidsmaskinen. En fuldstændig uimponeret fremførelse af en række af de avancerede kompositioner fra de senere udgivelser, som f.eks. koncertens højdepunkt – et suverænt udført Abbey Road medley”
Henrik Høyer, Kassehuset.

“Det, vi var vidne til, var VILDT – med vildt på! Something er i min optik blandt de bedste og mest tro mod originalerne”
Melfar Posten, Marianne Nikolajsen.

“Beatlesbandet “Something” bragede igennem og spillede (næsten) ligeså godt som var det selveste Beatles der stod på scenen i Aulaen i Avedøre Bibliotek og Kulturhus.“ Avedøre Kulturhus.

Spilleperiode

22. september 2024

Tidspunkter

Kl. 14.00

Pris

150 kr.

Varighed

2 timer

Aldersgruppe

Fra 15 år