Strøm Åbningskoncert: Fast Forward

Det bliver rave på en ny måde når Fast Forward Productions og Strøm inviterer til dobbelt livesetskoncert med to af Danmarks mest interessante og aktuelle elektroniske musikere i Riddersalens lille intime sal.

Repro står bag det københavnske label Euromantic, er den ene halvdel af Funeral Future og har om nogen været med til at skabe og cementere den københavnske technolyd. Rune Bagge er en af Danmarks skarpeste technoproducere - siden sin debut-EP, Ingen Tak Til Systemet, har han udgivet flere plader som varierer meget i tempo og udtryk, men som alle bevæger sig mellem dysterhed og melankoli. Fast Forward har med deres fokus på antidiskrimination og inklusion i de seneste år været en af de mest progressive festcrews og agencys i København.

Lineup: Rune Bagge, Repro

Strøm Festival
For 13. år i træk fylder Strøm Festival København og Frederiksberg med elektronisk musik. Strøm bruger byens urbane rum - fra åbne pladser til mørke natklubber, fra monumentale kirker til offentlige gader. Alt sammen for at matche den musikalske æstetik med et passende miljø.

Strøm Festival 2019 foregår fra 7. - 10. august 2019.

Spilleperiode
7. august 2019

Spilletidspunkt
Koncert starter: 20:00
Koncert slutter: 22:00

Dørene åbner kl. 19:30.

Pris
106 kr. inkl. moms og billetgebyr + leveringsomkostninger 

NB: Strøm er kontantløs. Det vil sige, at der kun kan betales med betalingskort og MobilePay i baren og døren.

Cookie og privatlivspolitik

Læs mere