Små blå sko på turné

En lille entré danner kulisse for SMÅ BLÅ SKO. Fra entreens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem - om damen der går tur med folk. Damen er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat skal komme. I dag venter hun Alfred, så de små blå sko findes frem. I ventetiden fantaserer damen om udflugtsmål for dagen. Så lyder klokken ved entrédøren.

Damen, skuespiller Ragnhild Kaasgaard, er en særdeles nærværende fortæller, som har fuldstændig styr på hvordan man skaber og fastholder kontakt til børnene. Men Ragnhild er ikke alene om at skabe magien. Skjult for publikum er hendes ’usynlige’ medspiller, dukkefører Erik Olsen, gemt bag scenen. Herfra styrer han forestillingens dukker og effekter, der puster liv i kulissen til stor fryd for små teaternybegynderøjne.

Fortællingen ledsages af musik, der spænder fra den sene Dylan, over Schubert, Janáček og Dvořák til Vivaldi.

Efter forestillingen er der altid tid til et nærmere kig på den finurlige scenografi, et kram og en snak med Ragnhild og Erik. Her er der er ro til at lade livet gå sin gang.

 

Blåt er godt i Riddersalens nye småbørnsforestilling
"Selv de mest generte to-årige lader sig fange ind af Ragnhild Kaasgaards livsglæde, når hun charmerer alle med sin gå-tur-dame i den opfindsomme forestilling ’Små blå sko’ på Riddersalen.” Anne Middelboe Christensen, Teateravisen.

 

CPHCulture giver 5 fine stjerner til SMÅ BLÅ SKO
”Selvom man tilhører aldersgruppen 1 ½ til 4 år, kan man sandelig godt gå i teatret. Riddersalen [...] formår på en ganske særlig måde at tryllebinde de allermindste. Ikke med bulder og brag eller voldsfikseret animation, men med poetisk teatermagi, der i den grad taler til børnenes eget fantasisprog."

bNvFHijBTF4

SMÅ BLÅ SKO er udviklet i samarbejde med holdet bag

Idé & manuskript
Signe Birkbøll

Medvirkende
Skuespiller Ragnhild Kaasgaard
Dukkefører Erik Olsen

Scenografi
Signe Birkbøll
Laurids Bøcher Poulsen
Sigurd Dissing

Kostumedesign
Pille Behrendt
Signe Birkbøll

Systue
Pille Behrendt

Dukkemager
Sigurd Dissing

Lys
Laurids Bøcher Poulsen

Værksted og bygger
Laurids Bøcher Poulsen
Sigurd Dissing

Plakat
Thomas Winkler

TAK TIL Joachim Holbek, Monica Teisen, Maren Birkbøll Auzias, Christoffer Thomsen, Frederiksberg Kommune og Bundgaard sko.

Aldersgruppe
1 ½ - 4 år

Turnéperiode 2022
14. jan. - 13. mar. 2022

Pris ex. moms sæson 2021-22
 
Kr. 8.500,- ved 60 publikummer (børn og voksne)

20 % rabat på forestilling nr. 2 ved opførelse af to forestillinger på samme dag og samme spillested.

Varighed
Ca. 35 min. - uden pause

Scenemål
B: 5m / D: 4m / H: 2,2m

Tekniske krav
380V (3x16A)

Mørklægning
Nødvendig

Turnésalg: 3887 1819 eller anabela@riddersalen.dk

Alle vores forestillinger er refusionsberettigede i henhold til teaterloven. Vær opmærksom på, at de enkelte kommuner kan have forskellige procedurer omkring refusion. Se www.teatercentrum.dk for evt. yderligere oplysninger om refusionsordningen. 

Cookie og privatlivspolitik

Læs mere