Queer Slumberparty - DJ Rosa Lux

Grafik: Mette Bystrup

Vi har givet Rosa Lux lov til at indtage Riddersalen.

Rosa Lux: ”Den 24. Maj 2024, bliver Riddersalens lokaler til en glitrende eksplosion af Queer Booty dansefest. Under navnet ”Slumberparty” efter det frække Princess Nokia nummer, er det tung female booty, RnB og Rap der lægger det musikalske fundament, krydret med alt overraskende fra alle genrer og hele verden. Der vil være live performance og Djs, alle med rødder i det lesbiske, biseksuelle, nonbinære og transseksuelle miljø. Alle er velkomne hvis de kommer med respekt og forståelse for Safe Space”

Rosa Lux, der udover at være DJ også er sangskriver og producer, er kendt for hits som ”Min Klub først” med Alberte Winding, ”Den Eneste” med Benjamin Hav og remixes af Natasja, Anne Linnet og Lars HUG. I april 2023 udkom hendes 2. soloalbum ”Get to shore”, hvorfra nummeret ”Queens Court” har været i rotation på P6. Hun er en af Danmarks mest bookede DJ’s og kendt for at skabe rum hvor alle er velkommen lige som de er. Line Up vil blive annonceret løbende.

Rosa Lux’ dansefest afslutter sæsonen 23/24 med et brag og vil med sikkerhed flå forårsnatten i stykker på den bedste måde. Og du er inviteret lige som du er.

 Riddersalens velassorterede bar er åben fra kl. 21.00.

Bag pulten
DJ Rosa Lux + gæster

Tidspunkt
Fredag d. 24. maj kl. 22.00

Entré
100 kr. 

Billetprisen er ekskl. billetgebyr.

Varighed
kl. 22.00 - ca. kl. 02:00

Aldersgruppe
Fra 18 år