Papuakids LIVE #3

Riddersalen danner for tredje gang ramme for en underholdende aften i en god sags tjeneste.


Mikkel Beha kommer og fortæller om deres tankevækkende rejser med Havana og Wallenberg. Trine Pallesen synger et par numre, Jan Elhøj & Morten Kirckhoff fortæller om deres rejser, hvor de har dokumenteret forladte steder og Jan Gintberg slutter aftenen af med et godt grin.

Alle kunstnere optræder gratis til fordel for udsatte børn og unge i Papua, Indonesien.


Overskuddet for aftens arrangement vil gå ubeskåret til at forbedre sundheden for børn og unge på Papua. Papuakids arbejder helt specifikt for, at sikre bedre adgang til lægehjælp for de to børnehjem som Papuakids støtter, og for at børnehjemsbørnene kan få ét æg om dagen, og derved tilføje protein til deres hverdagskost, som i dag primært består af kulhydrat i form af ris og nudler.

 

Om Papuakids
Papuakids har siden 2004 arbejdet for at hjælpe udsatte børn i Papua, der er én af Indonesiens fattigste provinser. Papuakids støtter to børnehjem og arbejder især for at skaffe uddannelse og forbedre sundhed­en for de papuanske børn. Papuakids er en upolitisk, non-profit hjælpeor­ganisation, med base i København. Læs mere om Papuakids: https://www.papuakids.dk

Spilletidspunkt
21. nov. 2019
Kl. 19.30 - dørene åbnes kl. 19.00

Varighed
2 timer

 

Pris
180 kr.
Unge u. 18 år 80 kr.

Nummererede pladser.

Cookie og privatlivspolitik

Læs mere