Life Is Good

en tragikomisk gadeteaterforestilling af Dansk Rakkerpak

FRBDAGE 2018

 

Filippo har sat sit lille dukketeater op for at spille Romeo og Julie og er i gang med en musikalsk intro på sin harmonika, da Ernst kommer forbi tynget af sorg og depression. Ernst standser op og glædes over de unges kærlighed, men da de elskende ikke må få hinanden falder han tilbage i sine tunge tanker.

Ernst ”låner” en stige og et reb af Filippo og forsøger at hænge sig selv. Forsøget mislykkes, men Filippo kommer uforvarende til at skubbe til stigen og Ernst falder til jorden med et brag. Filippo stopper chokeret sin forestilling og prøver febrilsk at få liv i den bevidstløse Ernst …

Life is Good er også et personligt møde mellem den italienske komediant Claudio Levati og Rakkerpaks Peter Kløft, som begge har arbejdet med folkelige teatertraditioner i et universelt fysisk teatersprog, der kan forstås på tværs af alders og - landegrænser. De to komedianter har lige siden de mødtes leget med at udfordre hinanden i forhold til livets små og - store spørgsmål. Og da instruktøren Niels Grønne pludselig kunne se en forestilling i denne leg, er det blevet til et unikt internationalt teatersamarbejde! 

 

Af og med
Claudio Levati (IT)
Peter Kløft (DK)

Instruktion
Niels Grønne

Scenografi
Christian Q. Clausen

Spilleperiode
6.-8. juni 2018

Spilletider
06.06 kl. 19.00
07.06 kl. 19.00
08.06 kl. 17.00

Fri entré og ingen tilmelding

Varighed
Ca. 40 min.

Aldersgruppe
Børn fra 6 år og deres voksne

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies