Kunstnerkabareten Riddersalen er et nyt, årligt tilbagevendende, fristed i byen, hvor du kan finde temperament, skønhed, humor og kant. Et teater, en musikscene, en beværtning, et gå-ud-sted, et rum for debatter, oplæsninger og arrangementer.

I vores første sæson i foråret 2022 slog vi dørene op for ikke mindre end 22 arrangementer i Kunstnerkabareten, hvor relevante kunstnere, politikere og kulturpersonligheder sammen med et tilstrømmende publikum perspektiverede verdens tilstand og det moderne menneskes forholden sig til det NU vi alle deler.

Mette K. Madsen er kunstnerisk leder for Kunstnerkabareten. Hun har kurateret og tilrettelagt arrangementerne - og stod også som idéudvikler, iscenesætter, komponist, tekstforfatter og medvirkede i anmelder- og publikumssuccesen Jolly Weltschmerz! som åbnede Kunstnerkabareten med et brag i 2022.

Vi vender tilbage i foråret 2023 med en masse nye arrangementer i Kunstnerkabareten Riddersalen - og en genopsætning af musikforestillingen Jolly Weltschmerz!

Følg med her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på siden) hvor programmet for Kunstnerkabareten løbende offentliggøres.

”… det er altså ret fedt, at der er dygtige, tænksomme og ambitiøse teaterkunstnere, der tager satire og kabaretformen alvorligt og ikke er bange for at udfordre publikum. Tillykke til Frederiksberg med atter at have et ’alternativt’ kulturliv”.

- Henrik Palle, Politiken

Mette K. Madsen er kunstnerisk leder for Kunstnerkabareten, og stod også som idéudvikler, iscenesætter, tekstforfatter og medvirkede i anmelder- og publikumssuccesen Jolly Weltschmerz! som åbnede Kunstnerkabareten med et brag i 2022. Holdet bag Jolly Weltschmerz! kaster sig i foråret 2023 ud i deres næste projekt, som du kan snart læse mere om.

Kunstnerkabaretens venner og samarbejdspartnere

AOF Storkøbenhavn - Frederiksbergmuseerne - Hancock Bryggerierne - Ristet Rug - Louis Poulsen - Reinh. van Hauen - Champagneshoppen - Slagtøj Centret - Tegnestuen Vandkunsten