Kunstnerkabareten Riddersalen

Et nyt fristed i byen

Et teater, en musikscene, en beværtning, et gå-ud-sted, et rum for debatter, oplæsninger og arrangementer - med temperament, skønhed, humor og kant. 

I vores første sæson i foråret 2022 slog vi dørene op for ikke mindre end 22 arrangementer i Kunstnerkabareten, hvor relevante kunstnere, politikere og kulturpersonligheder sammen med et tilstrømmende publikum perspektiverede verdens tilstand og det moderne menneskes forholden sig til det NU vi alle deler.

Mette K. Madsen er kunstnerisk ansvarlig for Kunstnerkabareten. Hun har kurateret og tilrettelagt arrangementerne - og stod også som idéudvikler, iscenesætter, komponist, tekstforfatter og medvirkede i anmelder- og publikumssuccesen Jolly Weltschmerz! som åbnede Kunstnerkabareten med et brag i 2022.

Vi vender tilbage i foråret 2023 med en masse nye arrangementer i Kunstnerkabareten Riddersalen - og en genopsætning af musikforestillingen Jolly Weltschmerz!

Følg med her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på siden) hvor programmet for Kunstnerkabareten løbende offentliggøres.

”… det er altså ret fedt, at der er dygtige, tænksomme og ambitiøse teaterkunstnere, der tager satire og kabaretformen alvorligt og ikke er bange for at udfordre publikum. Tillykke til Frederiksberg med atter at have et ’alternativt’ kulturliv”.

Henrik Palle, Politiken

Glimt fra Kunstnerkabareten 2022

Kunstnerkabaretens venner og samarbejdspartnere

AOF Storkøbenhavn
Frederiksbergmuseerne
Hancock Bryggerierne
Ristet Rug
Louis Poulsen
Reinh. van Hauen
Champagneshoppen
Slagtøj Centret
Tegnestuen Vandkunsten