Kulturnatten 2019

Vi præsenterer forestillingen ’Hattejagten’, og laver minderig familieworkshop. Du kan også komme på rundvisning i vores historiske lokaler. Sammen med 7 andre frederiksbergske Kulturnatsaktører er vi med til at vende byen på vrangen og lyse Frederiksberg op i mørket med unikke lyskunstværker.

Byen på Vrangen

8 af de frederiksbergske Kulturnataktører lyser i år byen op og præsenterer 8 unikke lyskunstværker på facaderne af Biblioteket Frederiksberg, Musikhøjskolen på Frederiksberg, Frederiksberg Rådhus, Teatret Riddersalen, Frederiksberg Slot og Slotskirke, KU.BE, Water & Wellness Flintholm og Musikmuseet. Lyskunstværkerne binder byen sammen på Kulturnatten, vender vrangen ud på bygningerne og lyser de dunkle facader op i efterårets mørke.

Byen på Vrangen er et lyskunstforløb udviklet og kurateret af Kaleidoskop.

Med fortryllende collager slipper arkitekt og designer SALLYR Riddersalens teatermagi løs på husets facade som del af Kulturnatten. Lysende fortællinger fra teatrets indre liv og historie trækkes på poetisk vis ud i efterårets mørke.

Særforestilling af ’Hattejagten’ 

 

Hattejagten er en finurlig og musikalsk forestilling om Morfars jagt på sin elskede hat, og om at gøre noget andet end du plejer … Baseret på Sven Nordqvists bog Hattejagten. Med Per og Sofie Pallesen og musiker Thomas Dinesen.

Efter forestillingen er der mulighed for at deltage i familieworkshop i Riddersalens foyer.

Kl. 18-18.45

Arrangementet kræver tilmelding. Det gør du her

Hatteværksted for hele familie

 

Sammen forvandler vi Riddersalens foyer til et lille åndehul. Vi folder og pynter vores egen 'mindehat'. Med stemningsskabende lyd og lys skærpes dine sanser, så erindringer og minder træder frem. Riddersalens guider uddeler materiale og inspirerer dig til at udfolde din kreativitet.

Kl. 18.45-20.30

Adgang med Kulturpas

Rundvisning i Riddersalen

 

I Kulturnatten åbner vi dørene til Riddersalens historiske lokaler bag scenen. Her er der spillet teater siden 1914, hvor blandt andet teatrets foyer fik det udseende, den stadig har i dag. Fra man træder ind ad døren fornemmer man, at her har mange kunstnersjæle haft deres gang. Her er masser af trapper, kringlede gange og nostalgi.

20.00, 21.00 og 22.00: varighed ca. 30 min.

Adgang med Kulturpas

Riddersalen samarbejder med andre kulturinstitutioner om at skabe masser af oplevelser og vende Frederiksberg på vrangen på Kulturnatten - se hvad du ellers kan opleve på Frederiksberg her: https://www.facebook.com/events/2298586130254437/

Cookie og privatlivspolitik

Læs mere