FORTÆL FREDERIKSBERG!

 

Biblioteket Frederiksberg og Teatret Riddersalen sætter fokus på fortællinger, og tilbyder aktiviteter der stimulerer fortællelysten og sætter skub i egne fortællinger.

I foråret lancerede vi FORTÆLLERUTEN, et kort der inviterer både børn og voksne til at gå på opdagelse efter nogle af de Frederiksberg-fortællinger der ligger gemt i gader, bygninger og parker. Du kan møde bønder, konger, prinser og prinsesser, vilde dyr og meget mere!

Fortælleruten er blevet taget så godt imod, at første oplag på 1.000 kort over ruten blev opbrugt i løbet af sommeren. Kortet er nu genoptrykt, og vi udvider i efteråret med særlige, guidede ture på Fortælleruten.

Guidede fortælleture i efteråret 
I løbet af efteråret laver vi guidede ture på Fortælleruten for kommunens dagtilbud og familier. Turen starter ved Kiosken i Lorrys have og fortsætter gennem Frederiksberg Have.

Undervejs kommer vi indenfor i Riddersalen, hvor Daimi Gentle vil åbne fortælleposen og invitere os ind i de gemte fortællinger om vores gamle teaters historie. En børnekulturformidler fra Biblioteket står for resten af Fortælleruten, hvor vi undervejs skal finde mange flere af de gemte fortællinger om, hvordan Frederiksberg blev Frederiksberg. Der er fri entré, men det er nødvendigt at reservere billetter.

Guidede Fortælleture for dagtilbud - UDSOLGT

Guidede Fortælleture for familier
Tirs. 13.10 og tors. 15.10 kl. 14.00 – ca. 15.30
Max antal deltagere: 20
Bestil plads 13.10
Bestil plads 15.10

Både familier og dagtilbud kan også vælge at gå Fortælleruten selv. Kort med Fortælleruten kan hentes ved Kiosken i Lorrys Have foran Riddersalen, downloades her eller lånes sammen med en Fortællepose på Biblioteket. I Fortælleposen finder du bøger om andre konger og prinsesser, samt forslag til aktiviteter, så I kan finde jeres egne fortællinger. Fortælleposerne finder I udstillet i børnebiblioteket på Hovedbiblioteket. Læs mere om Fortællerposer her.

Illustration & grafisk design: Mette Bystrup

Cookie og privatlivspolitik

Læs mere