DENGANG DU VAR LILLE

Poetisk teater med dukker og musik for små teaterdebutanter

 

Jeg skal fortælle dig en historie. Måske er det lidt DIN historie. Den findes inde i BOGEN. Det kan godt være, at du var lille dengang, men BOGEN er nødt til at være stor, for du oplevede så meget.

Nu lukker jeg bogen op, og lur mig, om ikke du får øje på noget du genkender!

Skuespiller Ragnhild Kaasgaard og dukkefører Erik Olsen fører børnene ind i en miniatureverden, hvor underlige ting kan ske – og hvor en eventyrlig verden i bogstaveligste forstand vil udfolde sig for øjnene af dem.


DENGANG DU VAR LILLE er den fjerde forestilling i rækken for familiens yngste. Siden 2011 har Ragnhild og Erik dannet par, først med BARNEVOGNEN, efterfulgt af ÅBENT HUS og senest SMÅ BLÅ SKO. 

Forestillingerne har det tilfælles, at mens Ragnhild tryllebinder børnene som fortæller på scenen, styrer Erik dukker, lys, lyd og effekter - og skaber magi, fra sin plads bag kulissen.

 

Manuskript Signe Birkbøll // Instruktør Kamilla Bach Mortensen // Scenograf Mikkel Sebastian Rostrup (afgangsstuderende fra Den Danske Scenekunstskole) // Medvirkende Skuespiller Ragnhild Kaasgaard og dukkefører Erik Olsen // Dukkemager Sigurd Dissing // Systue Pille Behrendt // Scenebyg og teknik Laurids Bøcher Poulsen og Maria Møller.

Aldersgruppe
1 ½ - 4 år

Turnéperiode
28. aug. - 30. sept. 2020
1. - 27. marts 2021

Pris ex. moms sæson 2020-21
 
Kr. 8.500,- ved 60 publikummer (børn og voksne)

20 % rabat på forestilling nr. 2 ved opførelse af to forestillinger på samme dag og samme spillested.

 

Varighed
Ca. 35 min. - uden pause

Scenemål
B: 5m / D: 4m / H: 2,2m

Tekniske krav
380V (3x16A)

Mørklægning
Nødvendig

Turnésalg: 3887 1819 eller anabela@riddersalen.dk

Alle vores forestillinger er refusionsberettigede i henhold til teaterloven. Vær opmærksom på, at de enkelte kommuner kan have forskellige procedurer omkring refusion. Se www.teatercentrum.dk for evt. yderligere oplysninger om refusionsordningen. 

Cookie og privatlivspolitik

Læs mere