Æblet falder ikke langt ...

En familiekabaret

’Æblet falder ikke langt …’ er en finurlig, sansevarm og billedsmuk familie-cabaret […] Her er nye kompositioner med behagelige melodier, musikalske skuespillere som mestrer instrumenter og sangstemmen i legende kontakt med børnene og et billedskønt univers, hvor artisteri folder sig ud i et duvende tempo, som giver plads til børnenes meddigtende fantasi. […] det er helt enkelt, dejlig teaterpoesi i børnehøjde.

[Iscene]

”I Riddersalens skatkammer kan alting ske. Der er en duft af noget så gammeldags som knopskudt omsorg. Det støver af uregerlig fantasi og drysser med ubændige drømme. Den kunstneriske metode har altid været sanse-bombardementet og den stoflige energiskhed. Og den seneste forestilling 'Æblet falder ikke langt …' er ingen undtagelse.”

[Teateravisen]

”Æblet falder ikke langt… formår både at være sjov, rørende, inddragende og virkelig visuelt smuk […] Teaterets virkemidler bliver brugt til fulde og inviterer os som tilskuere til selv at digte med. Jeg kan varmt anbefale forestillingen."

[Kulturkongen]

”Med den nye familieforestilling ’Æblet falder ikke langt …’ ønsker Riddersalen at videreføre kabaret-genren til næste generation. Det er lykkedes med en sjov, farverig og glimtende oplevelse for hele familien.”

[Scenekanten]

Cookie og privatlivspolitik

Læs mere