Åbent Hus på turné

2dmX7b-nQy4

Åbent Hus introducerer de alleryngste for teatrets magi

Med skuespiller Ragnhild Kaasgaard som en særdeles nærværende fortæller, dukker og musik. Ragnhilds usynlige medspiller, dukkefører Erik Olsen, skaber liv i dukkehuset til stor fryd for små teaternybegynderøjne.

Ragnhild mindes sin 4 års fødselsdag, hvor tøjhunden Hunni blev væk i det store dukkehus. Hun og kludedukken Hans leder i alle rum. Der er nye overraskelser og klassisk musik hver gang en dør bliver åbnet. Og heldigvis bliver sorg og savn vendt til glæde til sidst!

Holdet bag Åbent Hus

Forfatter og instruktør Signe Birkbøll
Scenografi Tenka Gammelgaard
Medvirkende Ragnhild Kaasgaard og Erik Olsen
Systue Pille Behrendt
Teknik/Værksted Laurids Bøcher Poulsen

Pressen skrev

XQ28.dk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Ragnhild Kaasgaard formår at holde alle fangede hele de fyrre minutter forestillingen varer - med masser af nærvær får hun selv urolige småbørn til at komme hurtigt ind i historien igen hvis de kort mister interessen, med god hjælp fra Erik Olsens lystige dukkeføring og hurtige hænder når der skal trylles i Tenka Gammelgaards flotte dukkehus-scenografi.”

Børn i Byen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"De hyggelige omgivelser og den tryllebindende forestilling var en sand fornøjelse for både store og små teatergæster. (…) En mindeværdig oplevelse."

CPHCulture ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Dramatiker og iscenesætter Signe Birkbøll sørger sammen med Ragnhild Kaasgaard for, at smerten ved at savne og angsten for at miste lurer bag morskaben og det låner en uventet dybde til forestillingen, som virker velgørende. Signe Birkbøll får sågar vævet nogle fine rim og andre former for sproglig poesi ind i en forestilling, der aldrig taler ned til børn, men som tværtimod får dem til at slå ørene ud og lytte, mens de ser.”

Alle vores forestillinger er refusionsberettigede

I henhold til teaterloven. Vær opmærksom på at de enkelte kommuner kan have forskellige procedurer omkring refusion. Se www.teatercentrum.dk  for evt. yderligere oplysninger om refusionsordningen.

Aldersgruppe
1½ - 4 år

Turnéperiode
Uge 7-13 2023

Turnésalg: 3887 1819 eller
info@riddersalen.dk

Pris
kr. 9.000 kr. ekskl. moms ved 60 publikummer (børn og voksne). 20 % rabat på nr. 2 forestilling ved opførelse af to forestillinger på samme dag og samme spillested.

Varighed
Ca. 40 min. - uden pause

Scenemål
B: 5m / D: 4m / H: 2,2m

Tekniske krav
380V (3x16A)

Mørklægning
Nødvendig

 

Pressefotos og turnéplakat