Om Riddersalen

Frederiksberg Kommunes lille storbyteater – Teatret Riddersalen – producerer og spiller forestillinger hvor nutiden tager fortiden ved hånden med humor, dybde og kant for børn (0-12 år) og familier.

Sproget, musikken og det visuelle er omdrejningspunkt for at styrke og bidrage til kvaliteten og forøgelsen af sproglig og åndelig udvikling, meddigtning, læring og fordybelse. Barren sættes højt i bestræbelserne på at ruste og inspirere det unge publikum til at se sammenhænge i livets mangfoldighed, forberede dem på det uforudsete, give dem en sund forståelse for natur og omgivelser, samt på det nørdede, anderledes, skæve og skrøbelige i tilværelsen.

Gennem samtale og refleksion før og efter teateroplevelsen styrkes fælles identitet og dannelse – deltagerne hører, ser og favner hinandens fortællinger om det gode og det onde. I bearbejdning med teatrets greb, giver det overskud til livet i den verden vi lever i!

Professionel scenekunst på Riddersalen, i byens rum og på turné.

Riddersalens aktiviteter tæller

  • Egenproduktioner med fokus på ny-skreven dramatik, ny-komponeret musik og visuelle scenografier, der styrker og udvider oplevelsen af fortællingen
  • Turnéaktivitet
  • Gadeteater i Lorrys Have foran Riddersalen
  • Gæstepil i Riddersalen

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies