Billetter

foto billetter_hjemmeside

Billetter til Riddersalen kan købes her

Billetkontoret på Riddersalen er åbent for telefonisk henvendelse tirsdag-torsdag kl. 10-15 og fredag kl. 10-13. Ring til os på 3887 1819 eller send os en mail på billet@riddersalen.dk

OBS: På forestillings dagene har vi åbent:
For personlig henvendelse tirsdag- søndag kl. 8:30-11:30.
For telefonisk henvendelse  tirsdag-torsdag kl. 8:30-15, fredag kl. 8.30-13, lørdag- søndag kl. 8.30-11.30.

Gruppebestilling. Ønsker du at bestille billetter til skoler, virksomheder eller grupper bedes du ringe til os på 3887 1819, tir.-tors. kl. 10-15, fre. kl. 10-13, eller send os en mail på billet@riddersalen.dk

Du kan opnå rabat på dine billetter ved køb af minimum tre forestillinger til sæson 16/17, ved at købe her.

Reserverede billetter, der ikke er afhentet senest en halv time inden forestillingens start, bliver frigivet til løssalg i døren.

Hold dig opdateret

cintas_2_hjemmesiden

Vi opdaterer dig om forestillinger og andre arrangementer via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig her, og følg med i hvad der sker på Riddersalen. Du kan også følge os på Facebook, Instagram og Youtube.

Dit besøg

kiosken_74Dørene til forestillingen lukker ved forestillingens start.

Pausen. Hvis der er pause i forestillingen, vil den vare ca. 20 minutter. Drikkevarer til pausen kan forudbestilles i baren.

Mobiltelefoner. Mobiltelefoner skal være slukket under forestillingen. Det er ikke tilladt at tage billeder, filme eller optage lyd under forestillingen.

TRANSPORT/PARKERING
Bus: 8a, 9a, 31, 71, 72 & 74 holder tæt på Riddersalen. Find mere information på Movias hjemmeside eller planlæg din rejse med Rejseplanen.

Metro: Frederiksberg station, det tager ca. 10 minutter at gå derfra til Riddersalen.

Det er nemt at cykle til Riddersalen, og du kan parkere lige udenfor indgangen.

Der er ingen parkeringspladser reserveret til teatrets gæster, men der er mulighed for at parkere i de omkringliggende gader. Der er flest mulige P-pladser bagved Frederiksberg Rådhus. Det tager ca. 5 minutter at gå til Riddersalen. Læs mere om parkeringsregler på Frederiksberg her.

Giv et gavekort til levende oplevelser

Gaveæske_hjemmesidenDet er hurtigt og enkelt at købe gavekort til Riddersalen online. Du bestemmer selv gavens størrelse og gavekortet sendes til dig på mail lige til at printe. Beløbet skal dog være på hele kroner, og ligge mellem 100 og 5000 kr. Det er også muligt at skrive en personlig hilsen til modtageren af gavekortet.

Køb gavekort online

Gavekort kan købes ved henvendelse i kontoret på Riddersalen tirsdag-fredag kl. 10-15.00. Allégade 7-9. 2000 Frederiksberg.
Du kan også bestille gavekort på tlf. 3887 1819 (tirs.-fre. kl. 10-15) eller via mail: billet@riddersalen.dk. Ved bestilling via telefon/mail, fremsender vi gavekortet til dig sammen med en faktura.

Vi har fået lavet en fin lille gaveæske til billetter/gavekort, med minder fra Riddersalens 102 årige historie. Æsken koster 10 kr.

Har du modtaget et gavekort, reserverer du billetter telefonisk eller ved personlig henvendelse i Billetsalget. Medbring gavekort som betaling ved afhentning af dine billetter.

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdagen, og kan ikke ombyttes til kontanter.

Særlige behov

foyer_350x184Indehavere af et officielt ledsagerkort, udstedt af Danske Handikaporganisationer eller Dansk Blindesamfund, tilbydes en gratis ledsagerbillet.

Kørestolsbrugere: Vi har plads til 2 kørestole. Kørestolsbrugere kan få 2 fribilletter til hjælpere, da vi desværre ikke kan hjælpe med at bære op af vores trapper og ej heller kan tilbyde optimale toiletforhold. Disse billetter sælges kun via teatret på 3887 1819 eller billet@riddersalen.dk

Adgangsforhold: Vi gør opmærksom på, at der er trapper til vores foyer og til salen.
Toiletforhold: Riddersalen har ikke handicaptoiletter

Foyerbar

Foyerbar_hjemmesiden

I vores foyerbar kan du nyde økologiske forfriskninger og nybrygget kaffe, siddende på de smukkeste kirkebænke fra en nedlagt kirke på Østerbro (som faktisk var forlystelsesetablissement tilbage i 1890’erne). Vægdekorationerne er inspireret af Svend Braschs gamle Riddersalen-postkort fra 1930’erne, og vi har fundet plads til endnu flere plakater og fotografier på de skrå vægge.

I disse indbydende omgivelser er der ingen grund til IKKE at komme lidt for tidligt i teatret – og til at blive hængende en stund efter forestillingen!

Baren er åben en time inden, og efter, forestillingerne. Vi serverer økologisk kaffe, the, chokolade, vand, vin, øl og snacks.

På gensyn i Riddersalen